6907214718 Καλλιθέα, Αθήνα devetzis@hotmail.com

 


Μονώσεις - Ελαιοχρωματισμοί Δεβετζής
Υγρομονώσεις - Στεγανοποιήσεις Υπογείων & Ταρατσών - Ελαιοχρωματισμοί | Καλλιθέα Αττική


 

Η επιχείρησή μας με επικεφαλής το Γεώργιο Δεβετζή έχει έδρα στην Καλλιθέα Αττικής και δραστηριοποιείται σε μονώσεις ταρατσών, υγρομονώσεις και στεγανοποιήσεις υπογείων και ελαιοχρωματισμούς με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας επισκέπτεται δωρεάν το χώρο σας, αξιολογεί τις ανάγκες του και προτείνει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές εξυπηρετώντας όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ

Δίνουμε μεγάλη σημασία στα υλικά που χρησιμοποιούμε, διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς και μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της μόνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Τηρούμε πάντα το αρχικό χρονοδιάγραμμα του εκάστοτε έργου, παραδίδοντάς το στην ημερομηνία που έχει οριστεί.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Επιλέγουμε υλικά από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παγκοσμίως και δίνουμε ξεχωριστή σημασία σε κάθε λεπτομέρεια.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των μονώσεων, υγρομονώσεων και στεγανοποιήσεων με πολυάριθμά έργα στο ενεργητικό μας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των μονώσεων αναβαθμίζοντας την ποιότητα των εργασιών μας.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εργαζόμενοι με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ